Direktlänk till inlägg 31 december 2008

I think we have a winner!

Av Mayamama - 31 december 2008 11:19

I think we have a winner!! Tänka sig - det blev en väldigt bra nyans på håret! Kanske är detta ett märke att hålla fast vid. Egentligen vill jag inte ha färg som sitter hårdare än nivå 1 men utbudet blir väldigt decimerat då, speciellt efter att de lade ned serien "Loving care" som var bästa möjliga. Förrgårdagens färgning var alltså med "Casting" Ambre kastanj och det var nivå 2. Det är helt ok med litet starkare grejor, speciellt efter att jag nästan klippt av mig allt hår för då behöver jag inte tänka på att det blir torrt och risigt i topparna eftersom jag klipper det i alla fall varannan månad nu! Denna litet stillsammare nyans av orange/koppar känns bra!


Det känns fint att känna sig litet fin på självaste nyårsafton. Har rådbråkat min hjärna över vad som skall serveras i dag; åkte och handlade mat för gårdagen utan att tänka på att det faktiskt är afton i dag! Människor var helt sönderstressade och jag bara flydde ut ut affären. När jag kommit hem och diskuterat med herr W om vad vi skulle göra med morgondagen, alltså i dag, tog jag ett djupt andetag och ÅTERVÄNDE till affären. Utan herr W eftersom han känner sig litet krasslig. Gick först till Systembolaget och där var det helt galet; totalt tomt på champagneflaskor i inte-alltför-dyrt-kategorin!! Det fick bli en flaska på 179:- till oss och en likadan till yngsta sonen J (ja, nu är det ju så här att själv har jag inte fött några barn men herr W har två stycken vuxna söner; J och A. Själv har jag hållit mig till håriga barn med svans!) som också skall fira nyår, fast inte med oss! Stapplade sedan åter in på Maxi och plockade åt mig ingredienser så att jag skall kunna laga inbakad lax med pressad potatis, sockerfria maränger med grädde, chokladsås och hallon! Så får det bli!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mayamama - 20 oktober 2011 10:53

https://www.esmaker-sahlgrenska.se//s.aspx?id=0451ab030cc9

Av Mayamama - 27 maj 2011 18:16


        ...lMMM.

Av Mayamama - 24 maj 2011 09:56


 

Av Mayamama - 8 februari 2010 08:32


     Fick en hälsning från Ann-Marie häromdagen där hon bland annat berättade att en av hennes hundar är en Boerboel. Jag hade inte riktigt koll på hur en sådan hund ser ut så jag var naturligtvis tvungen att googla fram litet bildbevis...   ...

Av Mayamama - 20 januari 2010 07:59


     My dear Angel Friends,   It's 2010!!!... and we are one week into the new year!  Are you ready to abandon your strict resolutions about diet and exercise already? Relax.  Here is a heavenly exciting resolution of a different kind.  I'd l...

Presentation

Omröstning

Hur många goda gärningar har du gjort senaste veckan?
 En
 Flera
 Jättemånga
 Inga
 Vet ej
 Inga, men jag ska!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<<
December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Maya, vingar & dammråttor med Blogkeen
Följ Maya, vingar & dammråttor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se