Direktlänk till inlägg 9 januari 2009

Back at the chain gang!

Av Mayamama - 9 januari 2009 09:51

Back at the chain gang singing; "Swing low sweet Chariot" - ner i saltgruvorna igen - suck!!


 


Jag är såå bra på att vara ledig! Jag känner mig kreativ, i balans och kan läsa i sängen en timme innan jag går upp, gå på härliga skogspromenader med puppyn och så plötsligt är det dags att gå upp i svinottan igen och släpa sig till jobbet!!


Nej det är inte så att jag tycker så himla illa om mitt jobb. Jag kan till och med säga att jag gillar mitt jobb (tänk! - bara det!) och jag gillar mina arbetskompisar men jag gillar INTE att vara på jobbet så mycket av min tid som jag är! Det tär på själen att jobba heltid - 40 timmar i veckan plus transporttid då blir det inte många timmar för mig själv och de timmar jag har blir oftast inte speciellt kreativa på grund av utmattning!! Stackars mig!! Nej, jag vet;  jag skall vara glad över att ha ett jobb som jag faktiskt tycker är bra och det är jag men jag skulle behöva dra ned på arbetstiden för att få bättre balans. Jag försöker att jobba på det!


För att muntra upp mig själv - och alla andra skriver jag här en tänkvärd liten dikt, tänk om...


Tänk om det fanns en god karamella som gjorde alla människor snälla
Varje gång man åt en bit så lät man bli att prata skit
Tänk om någon kunde tillverka ett klister som lagar nerver som brister
Och lagar synen på en del som bara ser andras fel!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mayamama - 20 oktober 2011 10:53

https://www.esmaker-sahlgrenska.se//s.aspx?id=0451ab030cc9

Av Mayamama - 27 maj 2011 18:16


        ...lMMM.

Av Mayamama - 24 maj 2011 09:56


 

Av Mayamama - 8 februari 2010 08:32


     Fick en hälsning från Ann-Marie häromdagen där hon bland annat berättade att en av hennes hundar är en Boerboel. Jag hade inte riktigt koll på hur en sådan hund ser ut så jag var naturligtvis tvungen att googla fram litet bildbevis...   ...

Av Mayamama - 20 januari 2010 07:59


     My dear Angel Friends,   It's 2010!!!... and we are one week into the new year!  Are you ready to abandon your strict resolutions about diet and exercise already? Relax.  Here is a heavenly exciting resolution of a different kind.  I'd l...

Presentation

Omröstning

Hur många goda gärningar har du gjort senaste veckan?
 En
 Flera
 Jättemånga
 Inga
 Vet ej
 Inga, men jag ska!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Maya, vingar & dammråttor med Blogkeen
Följ Maya, vingar & dammråttor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se