Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Näspetning kan ge hjärnskada eller bilbuckla

Av Mayamama - 24 februari 2009 15:39

 


Vad är det som gör att det ofta växer ut som horn ur pannan så fort människor sätter sig bakom ratten? Inte utan orsak har ju uttrycket ”road rage” myntats för jag tror det är mer lag än undantag att det är just i bilen som de flesta väljer att uttrycka sin frustration!  


Det händer att även jag pratar med bilisterna i de andra fordonen; ”Jaså, du väljer att köra där – så himla kreativt av dig!!”. Faktiskt är jag inte ofta arg – det finns bara en sak i livet som jag är riktigt arg, skogstokig över men det är inte andra bilförare. Fast det är en sak som förundrar mig; hur kommer det sig att det i så många bilar är valfritt med blinkers? Vore inte det en fiffig grej att välja till? Jag tycker att en blinkers är nog så viktigt tillval som till exempel värme i sitsen och träinläggning i ratten!?! Och inte ens i dessa superlyxiga åk som man ibland ser glida förbi ingår blinkers i utrustningen. Det är underligt!!!


 


Förresten på tal om att växa ut horn; jag såg år 1985 när jag bodde i London en sådan underbar serie med Derek Jacobi kallad ” Mr Pye ” som när han var för snäll växte det ut vingar på ryggen och när han var för elak fick han horn i pannan! Underbar skådespelare! Och vem kommer inte ihåg honom från hans oefterhärmliga tolkning av Claudius i ”I Claudius” – superb!



Ja, ja – det var ett fiskben… ytterligare en undran vad det gäller människor som kör bil – hur kommer det sig att huvudsysselsättningen för förare av bil för det allra mesta verkar vara att peta i näsan? Jag såg en kille köra in fingrarna så långt att jag befarade bestående hjärnskada och att det minst måste vara en albatross han var på väg att dra ut!! För att inte tala om trafiksäkerheten i samband med denna sysselsättning!


Tror ni mig inte så se er omkring, speciellt när ni väntar på grönt ljus; ni kommer att studsa – folk tror inte att man ser dem!!



 




 
 
Ingen bild

vaba?

24 februari 2009 17:41

Hej Ewa, Bilden med ögat i näsa måste vara fejkad eller???Den är verkligen äcklig. Jag och Ella såg ett program från Indien, med olika rekord där en kille drog in mjölk inäsan som han sedan trykte ut genom ögat. ja nå´t skall man ju ha för sig på sin fritid.
Fina bilder på Maya, hon är verkligen söt! Karin Ö (Ella hälsar)

 
Ingen bild

mayamama

25 februari 2009 13:01

Häj Karin! Va kul att du ville titta in!! Tja du angående bilden vet jag inte riktigt vad jag ska säga; har en ruskig känsla av att den är riktig, det är ju inte så mycket i vägen där så att säga mellan näsborren och ögat! Bilden till höger om den kan jag med säkerhet säga är äkta dock!

Maya är min lilla solstråle! Tänker lägga ut bilder från hon är liten fram tills nu - hon fyller snart två!!

Hoppas vi ses snart - tills dess - ha det gôtt /E

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mayamama - 20 oktober 2011 10:53

https://www.esmaker-sahlgrenska.se//s.aspx?id=0451ab030cc9

Av Mayamama - 27 maj 2011 18:16


        ...lMMM.

Av Mayamama - 24 maj 2011 09:56


 

Av Mayamama - 8 februari 2010 08:32


     Fick en hälsning från Ann-Marie häromdagen där hon bland annat berättade att en av hennes hundar är en Boerboel. Jag hade inte riktigt koll på hur en sådan hund ser ut så jag var naturligtvis tvungen att googla fram litet bildbevis...   ...

Av Mayamama - 20 januari 2010 07:59


     My dear Angel Friends,   It's 2010!!!... and we are one week into the new year!  Are you ready to abandon your strict resolutions about diet and exercise already? Relax.  Here is a heavenly exciting resolution of a different kind.  I'd l...

Presentation

Omröstning

Hur många goda gärningar har du gjort senaste veckan?
 En
 Flera
 Jättemånga
 Inga
 Vet ej
 Inga, men jag ska!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards