Direktlänk till inlägg 1 mars 2009

Maya 9 veckor ung puppy

Av Mayamama - 1 mars 2009 23:05

Här litet bilder från när Maya ÄNTLIGEN fått komma hem! Vilken lycka det var även om det innebar att vi fick gå upp i ottan på kisspromenader (som inte alls alltid blev kisspromenader utan bara svin-ottan-promenader-utan kissning!) och torka upp saker och ting från golven!Här ville hon ligga och myssova litet efter att hon just kommit hem och sniffat sig igenom alla rum! Och jag kände mig som om jag blivit millionär!Första veckan hemma VAP:ade jag (Vård Av Puppy) och vi lekte mycket, sov mycket och torkade mycket kiss!
När Maya var nyfödd hade hon Doktor-Spock-öron som stod rakt ut. Sedan fick hon flappöron som hängde rakt ned som på en tax men allteftersom hon blev större började öronen att ställa sig upp så där litet halvt som Staffeöron ska, så kallade rosenöron. När hon var nio veckor hade dock bara högerörat ställt sig upp och vi undrade nog om hon skulle se så där skev ut om öronen resten av livet! Inte för att det skulle göra så mycket för hon är ju hur charmig som helst!Ibland var hon stilla i flera sekunder så att matte kunde passa på att ta en närbild också!


Och så blev man såå trött att man måste sova ett tag igen!!

 
ANNONS
 
J.Casanovas

J.Casanovas

1 mars 2009 23:23

Gud vad söööt!!!! Kunde inte sova så jag yrade runt i nybloggat och hamnade här... När jag ändå ska kommentera hur söt och gullig valpen är så tänkte jag även passa på berätta att jag har gjort en post om Beatyfulpeople.net (en internet-community där man bara får bli medlem om man är snygg!!!) och tänkte höra om du hade lust att läsa vad BP handlar om och kommentera om du tycker sånna community är bara eller helt enkelt fel (dvs, är det fel att diskriminera folk som inte är snygga). Du är MER än välkommen till min blogg =) Skulle vilja veta vad du tycker om BP

HA det nice!!!!

J.Casanovas

http://jcasanovas.blogg.se

 
Janina - Modellen som skiter i alla måsten

Janina - Modellen som skiter i alla måsten

2 mars 2009 18:30

vilken goding! han ser underbar ut :)

http://janinanaslund.blogg.se

 
Ingen bild

mayamama

4 mars 2009 18:52

Till Janina; läste ditt inlägg om någon dumskalle som lagt en taskig kommentar. Det kommer alltid att finnas folk som är avundsjuka och tänk bara "stackars dem som inte har något bättre att tänka på". Hoppas det går bra i modesvängen; you're a very pretty girl!

Till Casanovas; har läst på BP och kan ärligt säga att det var mycket vackert för ögat. Över lag är det min mening att man kan väl få ha communities hur som helst - t ex finns det ju communities med Staffordshirebullterrierägare som bara ägnar sig åt Staffar och det är ju inte fel. Enligt mig ser jag inte att det är diskriminering mot de osnygga att inte få vara med. Har de problem med att de inte uppfyller kraven är det deras problem! Har man inte X antal % i IQ så kommer man inte med i Mensa, så är det ju bara!

En sak jag tänker på dock är att om man stirrar sig blind på ytan kan man missa ett antal goa "gubbar" som kanske är ovackra! Men du har säkert flera kompisar som du gillar och inte bryr dig om hur de ser ut!

Tänker också på att det inte känns särskilt skönt att vara "värd" någonting bara för att man ser bra ut - det är ju något väldigt förgängligt!

Slutar här med några visa ord och med en uppmaning; "Beauty is in the eye of the beholder" och "You go girl!"

Tack för titten och kom gärna igen / Ha det!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mayamama - 20 oktober 2011 10:53

https://www.esmaker-sahlgrenska.se//s.aspx?id=0451ab030cc9

Av Mayamama - 27 maj 2011 18:16


        ...lMMM.

Av Mayamama - 24 maj 2011 09:56


 

Av Mayamama - 8 februari 2010 08:32


     Fick en hälsning från Ann-Marie häromdagen där hon bland annat berättade att en av hennes hundar är en Boerboel. Jag hade inte riktigt koll på hur en sådan hund ser ut så jag var naturligtvis tvungen att googla fram litet bildbevis...   ...

Av Mayamama - 20 januari 2010 07:59


     My dear Angel Friends,   It's 2010!!!... and we are one week into the new year!  Are you ready to abandon your strict resolutions about diet and exercise already? Relax.  Here is a heavenly exciting resolution of a different kind.  I'd l...

Presentation

Omröstning

Hur många goda gärningar har du gjort senaste veckan?
 En
 Flera
 Jättemånga
 Inga
 Vet ej
 Inga, men jag ska!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Maya, vingar & dammråttor med Blogkeen
Följ Maya, vingar & dammråttor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se