Alla inlägg under april 2009

Av Mayamama - 19 april 2009 11:06


Ny passion - bildredigering!! Kul!!

Av Mayamama - 17 april 2009 16:52

eller hur...


...det behövs bara en sådan här kommentar som jag just fick;


"Vilken rolig och snygg sida :-)! Kul! Jag ska ta och kika runt lite här...


av Ann-Louise den 17 april 2009 kl 15:02"



...och så tänker jag att "ja, jag fortsätter nog ett tag till!!"


TACK Ann-Louise! <3

Av Mayamama - 17 april 2009 16:43


 

Det känns litet grann som om det kanske är färdigskrivet här… fast jag vet inte... lite grann som stamping around on the same spot! Eller är det bara ett sinnestillstånd – övergående!? Skulle kanske litet mer renodla inläggen för det känns som om jag vill skriva litet mer om andlighen i en vanlig skruttig människas liv (mitt!!). Hur man skall kunna utvecklas och ha kvar den där ”gudomliga-flyt-känslan” som ibland infinner sig mot alla odds… och Maya har ingenting hon behöver utveckla, hon är redan färdig och ren som hon är!

 

Fast det får aldrig bli högtravande så därför kanske det är bra med blandning av litet varierande slag!! Och humor är en viktig ingrediens; det är en oruckbar livsstrategi som är den bästa nyckeln till överlevnad. Som till exempel när jag och S, en arbetskollega, har spånat iväg och kommit fram till att bästa sättet att få en som luktar illa att själv förstå det är att stoppa en Läkerol i varje näsborre och titta insinuerande på den osande! Då skrattar vi så att vi nästan kissar på oss och det är en av de tillfällen som livet känns som närmast! Och denna modiga och underbara kvinna går till och med på att prova detta på en annan medarbetare bara för att se reaktionen. Medarbetaren blev arg men S och jag fick oss ytterligare en frustande skrattattack som varade ända fram till påska!! Tack härliga S för den friska fläkt du för med dig och tack för alla sminkrinnande fnitterattacker! En bra dag är en dag då eyelinern och mascaran är ett minne blott!!

  

Fortsätta skriva här, skapa ny blogg, eller sluta att skriva… tre alternativ???
Av Mayamama - 9 april 2009 16:00



"Madre de Dios!" (ja, i dag kände jag mig kontinental nämligen!) utropade jag häpet då jag öppnade ytterdörren i morse. Överallt låg det nämligen en massa daggmaskar och vred sig! Det verkade som om Sveriges alla daggisar just denna morgon beslutat att dra iväg till en världens jättebrakfest för vart jag än såg var marken strösslad med dessa små miniormar! Jag har förut sagt att de inte är ett av mina favoritdjur och den är en sanning med modifikation; de tillhör inte mina favoritstordjur men väl mina favoritsmådjur! Smådjur jag inte uppskattar är; tvestjärtar, skalbaggar och STORA myror.  



Då alltså i dag skulle svischa iväg på bågen till jobbet plattade jag säkert till ett STORT antal små daggisar – förlåt, förlåt, förlåt – but what can a poor Motorcycle Mama do??! Jag försökte att inte titta!! Och i dag var jag dessutom en riktigt extracool Motorcycle Mama som ömsat grälliga illgula varseljackan för en svart skapelse samt tryck på mig solglasögonen istället för skyddsglasögonen jag tvingats ha under den mörka perioden av året! Alltså; Mama Cool förutom daggmaskarna fastsmetade under mig!



Svischade så på i lugnan ro, med utplattad masksmask på däcken, och slogs återigen av hur många cyklister uppför sig i trafiken – på ett nonchalant och obegåvat sätt; de kör mot enkelriktat, mot rött ljus och på fel sida av Älvsborgsbron! Iakttog senast i morse hur en cyklist ignorerade rött ljus och dundrade fram två meter framför en spårvagn! Hur dum får man bli!!? Vet de inte att spårvagnar är STORA och HÅRDA och att cyklister är SMÅ OCH MJUKA (i huvudet!?).   
Av Mayamama - 9 april 2009 15:00

Några säsongsbetonade strippar nu…

 


…och vi börjar med en varning – se till att påskkorten hamnar där de ska...



…no messing around… 



...och slappna gärna av med en god film under helgen!


Av Mayamama - 8 april 2009 16:04


If you pick up a starving dog and make him prosperous, he will not bite you; that is the principal difference between a dog and a man.
-Mark Twain



You can say any foolish thing to a dog, and the dog will give you a look that says, 'Wow, you're right! I never would've thought of that!'
- Dave Barry



If you think dogs can't count, try putting three dog biscuits in your pocket and then give him only two of them.
-Phil Pastoret

Presentation

Omröstning

Hur många goda gärningar har du gjort senaste veckan?
 En
 Flera
 Jättemånga
 Inga
 Vet ej
 Inga, men jag ska!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards