Direktlänk till inlägg 2 juni 2009

Fler piercingsmycken åt folket!

Av Mayamama - 2 juni 2009 09:27

Nu vill jag tala om en sak som jag kommit på och som jag är så otroligt nöjd med – jag har upptäckt piercingsmycken!! Ingen stor deal för många kanske, men med tanke på att jag tycker att piercing är läskigt annat än i öronen tog det lång tid innan jag faktiskt började överväga att testa.

 

Saken är den att jag gillar att ha samma örhängen hela tiden, i stort sett och då framför allt ringar. Har därför testat olika varianter av ringar med olika låsning; liten tunn pinne att försöka pricka rätt i litet hål med (!), liksom klyka som man klämmer ned pinnen i och som då ska (!) fästa, stift med fäststycke baktill (som gör ont om man sover på det!).  Förutom att jag inte varit nöjd med dem personligt så har hundtestet definitivt dömt ut alla dessa olika ringar.

 

Hundtestet går ut på att man har åtminstone två galet lyckliga voffisar som studsar omkring en i närkontakt, på bus- och pusshumör.  Då kan jag lova att det är få örhängen som sitter där de skall!! Pling och så har åtminstone ett farit all världens väg! Det var efter ett sådant tillfälle när jag inte kunde hitta min ring jag bestämde mig för att här får jag göra något ordentligt rationellt.

 

Drog mig då till minnes de piercade människor jag sett med ringar i öron och annat som  liksom hade ring med en kula ingjuten i mitten. Efter litet mer undersökande kom jag fram till att dessa var Ball Closure Rings. Visst måste de finnas i annat material än stål!? Litet mer undersökande så hittade jag guldvariant av BCR på nätet. Hos Barbarella Wildcat finns det mycket fint!

 

http://www.barbarella.se/

 

BCR sitter som berget och är mycket behagliga att bära. Har även köpt ett par av dessa små (se nedan) blommor som man skruvar fast i ett bakstycke som gör att de aldrig faller ur och aldrig skaver!! Dessutom har jag nu vidgat mina vyer och har beställt ett par Segment Rings där cip-in-grejen inte är en kula utan en bit av ringen så att det ser ut som en helt hel och slät ring när man väl har stängt den! Jag tänkte att de kan vara snygga att hänga en berlock i.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mayamama - 20 oktober 2011 10:53

https://www.esmaker-sahlgrenska.se//s.aspx?id=0451ab030cc9

Av Mayamama - 27 maj 2011 18:16


        ...lMMM.

Av Mayamama - 24 maj 2011 09:56


 

Av Mayamama - 8 februari 2010 08:32


     Fick en hälsning från Ann-Marie häromdagen där hon bland annat berättade att en av hennes hundar är en Boerboel. Jag hade inte riktigt koll på hur en sådan hund ser ut så jag var naturligtvis tvungen att googla fram litet bildbevis...   ...

Av Mayamama - 20 januari 2010 07:59


     My dear Angel Friends,   It's 2010!!!... and we are one week into the new year!  Are you ready to abandon your strict resolutions about diet and exercise already? Relax.  Here is a heavenly exciting resolution of a different kind.  I'd l...

Presentation

Omröstning

Hur många goda gärningar har du gjort senaste veckan?
 En
 Flera
 Jättemånga
 Inga
 Vet ej
 Inga, men jag ska!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards